Rekruttering

Rekruttering er mitt håndverk. Jeg er stolt over å ha bidratt til at dyktige mennesker har lykkes i lederposisjoner i alle selskapene jeg i mange år har levert tjenester til. Det har gjort at mine kunder også har lykkes.

Jeg var researcher på toppledernivå før jeg gikk til rollen som executive search-konsulent. Som researcher i Amrop Hever (nå Russel Reynolds) lærte jeg håndverket headhunting – den strukturerte gjennomgangen av hvert nye oppdrag, den delikate tilnærmingen til kandidatene, den tette oppfølgingen av kunden og ikke minst håndteringen av den hårfine balansen mellom diskresjon og åpenhet i prosessene. I Experis Executive lærte jeg god metodikk og tok studier i bruk av testverktøy og ISO-sertifisering i rekrutteringsmetodikk.

Benytter du deg av min rekrutteringskompetanse, får du en god kombinasjon av det gode håndverket, moderne metodikk og promotering i riktige medier. Du får tilpassede prosesser til din rekruttering, hver gang. Dette sikrer effektive leveranser og kvalitet i rekrutteringen din.

Derfor bør du velge meg:

  • Jeg har 20 års erfaring fra anerkjente byråer innen rekruttering og executive search: Amrop Hever, Experis Executive og Headvisor
  • Jeg er sertifisert rekrutterer og testbruker i henhold til ISO 17024
  • Jeg har gjennomført rekrutteringer for selskaper som Telenor, McKinsey & co, Lindorff, REC, Statoil, Norwegian Air Shuttle, FMC, Gjensidige, Toyota Financial Services, Glitre Energi (tidligere Energiselskapet Buskerud), Asker kommune, ICA, Midelfart, Utlendingsnemnda, Draka, Tomra og Siemens
  • Jeg rekrutterer til lederstillinger og andre strategisk viktige posisjoner
  • Jeg møter nye mennesker hver dag og har et stort nettver

Hør med Cox

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe ditt selskap med rekrutteringstjenester

Ta kontakt idag!